Naam: Laurens de Vries
Werkt bij Smart Packaging Solutions
Functie: procestechnoloog
Opleiding: chemische technologie (hbo)

Iederen keer weer de klus klaren

Ik ben medeverantwoordelijk voor het productieproces op onze kartonmachine. Het is fantastisch om kennis die je bezit in de praktijk te brengen en bij collega’s te laten landen. Met elkaar gaan we er iedere dag weer voor om kwaliteitsproducten te maken; in ons geval verpakkingen voor diverse soorten voedsel.

Hoewel ik van nature neig naar specialisme en perfectionisme, heb ik in en door dit werk juist het credo ‘goed is goed’ enorm leren waarderen. Net als de collegialiteit, de verscheidenheid aan werkzaamheden en het multidisciplinaire karakter van de samenwerking met collega’s trouwens. Of een probleem nu van chemische, mechanische of menselijke aard is; de crux is dat je er met elkaar voor zorgt dat het geheel weer gaat werken! 

Openheid en leren van elkaar

Dagelijks probeer ik het verschil te maken en ik hoop zowel nu als in de toekomst mijn kennis en ervaring op allerlei manieren in te kunnen zetten voor deze prachtige sector. Dat zal vast lukken, want als iets onze sector typeert, dan is het het netwerkkarakter waarin openheid en kennisdeling net zo gewoon zijn als eten en drinken. Heb je een probleem? Dan bellen we met elkaar. En wanneer we kunnen dan helpen we elkaar. Prachtig!

Ja, ik heb interesse in een uitdagende baan of stage

Ontdek onze uitdagende sector

VNP innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid

Verrassend van papier en karton

Verrassende producten

papierfabrieken

Uiteenlopende functies

Essity-Cuijk

Wat kun je verwachten?