Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek de micro-wereld van papier!

De papier- en kartonsector is al 130 jaar een bloeiende industrie. De technische sector brengt elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich mee, wat ervoor zorgt dat geen dag in onze micro-wereld hetzelfde is. Iedere fabriek is een unieke omgeving waar we constant nieuwe kansen aangrijpen.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen onze sector. Zo hergebruiken we ons afvalwater, installeren we warmtepompen en liggen er zonnepanelen op de fabrieken. We blijven voortdurend vernieuwen en streven ernaar om voorop te lopen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Mede daarom is de papiersector een van de meest boeiende sectoren om in te werken!

In onze sector barst het van de uitdagende functies voor elk opleidingsniveau. Mbo-, hbo- of universitair opgeleid, voor iedereen zijn er mogelijkheden in een van onze fabrieken.

In een omgeving waar techniek centraal staat, draag je bij aan de productie van papier en karton van wereldklasse. Onze innovatieve producten dragen bij aan een groenere toekomst, denk aan eierdozen gemaakt van gras en verpakkingspapier van suikerbieten. Hierdoor zijn ze beter biologisch afbreekbaar en dus beter voor het milieu.

Wat wordt jouw rol in onze fabriek? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

  Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoon (optioneel)

  Woonplaats (optioneel)

  Motivatie/Bericht

  Ja, ik heb interesse in een uitdagende baan of stage

  Ontdek onze uitdagende sector

  VNP innovatie en duurzaamheid

  Innovatie en duurzaamheid

  Verrassend van papier en karton

  Verrassende producten

  papierfabrieken

  Uiteenlopende functies

  Essity-Cuijk

  Wat kun je verwachten?