Stage lopen in de wereld van papier en karton? Goed idee!

Papier- en kartonbedrijven hebben alles in huis om jou een onvergetelijke stagetijd te bezorgen. Of je nou op zoek bent naar een plek om een succesvolle meewerkstage te beleven of een onderzoeks- c.q. afstudeeropdracht zoekt: bij ons staat de deur voor je stage open. Als je een opleiding volgt in bijvoorbeeld de procestechniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek of civiele techniek dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

We beloven je zelfstandigheid, prima begeleiding en zijn gek op goede initiatieven. Je komt terecht in een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar waar ruimte is voor ontspanning en sociale activiteiten. Het gebeurt regelmatig dat stagiairs het zo naar hun zin hebben dat ze na hun opleiding bij ons blijven werken.

Zoals Niels Bakkerweerd, die na twee stageperiodes bij DJP-De Hoop uitgroeide tot een vaste waarde binnen het onderhoudsteam of Jaqueline Teixeira Chiabai, een stagiair van de Fontys Hogeschool die voor Smurfit Kappa Roermond Papier de organisatiestructuur van de afdeling logistiek verbetert. 

Als je een niet-technische opleiding volgt, ben je bij ons voor een stage ook meer dan welkom. Op het vlak van HR, communicatie, bedrijfskunde en logistiek kun je bij ons veel leren (en wij van jou). We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Ja, ik heb interesse in een uitdagende baan of stage

Ontdek onze uitdagende sector

VNP innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid

Verrassend van papier en karton

Verrassende producten

papierfabrieken

Uiteenlopende functies

Essity-Cuijk

Wat kun je verwachten?