Werken in de papier- en kartonwereld betekent vrijheid en zelfstandigheid, ruimte voor initiatief en een team waar je op terug kunt vallen. In onze sector krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je met moderne machines aan mooie, vernieuwende en duurzame producten die je overal in de samenleving terugziet.

VEEL VRIJE TIJD - EEN LEKKER SALARIS
DOORGROEIKANSEN - MET ELKAAR
ZELFSTANDIG WERKEN!

LEES HIERONDER MEER OVER DE VOORDELEN VAN WERKEN IN ONZE MOOIE SECTOR

Kameraadschap & teamwork

Wij bieden ruimte voor initiatief en een team waar je op terug kunt vallen. In onze sector draag je met je ploeggenoten de verantwoordelijkheid voor een moderne, imponerende machine die op hoge snelheid – dag in, dag uit – papier vervaardigt. Dat is hard werken, maar daar staan veel vrije tijd en een hechte onderlinge band tegenover. Niets is lekkerder dan na een pittige dienst samen een biertje drinken in het café: in onze sector gebeurt het!

Zelfstandigheid

Of je nu monteur, procesoperator of medewerker technische dienst bent: werken in de papier- en kartonwereld betekent vrijheid en zelfstandigheid. Bovendien zit innoveren in ons DNA en daarom zoeken we continu naar spannende combinaties van onverwachte nieuwe grondstoffen, geavanceerde hightech processen en duurzame producten. In een circulaire samenleving is een belangrijke rol weggelegd voor papier en karton: dat biedt volop mogelijkheden.

Volop doorgroeikansen

Iedereen kan in onze sector groeien. Veel leidinggevenden en directeuren begonnen hun carrière aan de machine. Voor iedereen is een opleidingsbudget beschikbaar: als je ambitie hebt en initiatief neemt gaan vele deuren open. Neem Jan van eierdozenfabrikant Huhtamaki: hij begon met een vakantiebaan als inpakker. Dat beviel zo goed dat hij bleef, de stap maakte naar operator en doorgroeide naar productieleider. Inmiddels is hij manager operations. 

Ploegendienst en vrijheid

Als heel Nederland slaapt, draaien papier- en kartonmachines gewoon door. Dat betekent dat werken in onze sector ook op onregelmatige tijden gebeurt. Tegenover werken in ploegendiensten staat veel vrijheid. Je hebt langere weekenden, maar ook geregeld doordeweeks een paar dagen vrij. Vrij zijn als anderen werken heeft voordelen. Zo heb je volop tijd voor je kinderen, kun je overdag klussen aan je huis en doe je boodschappen op minder drukke uren. Best handig, toch?

Ja, ik heb interesse in een uitdagende baan of stage

Ontdek onze uitdagende sector

VNP innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid

Verrassend van papier en karton

Verrassende producten

papierfabrieken

Uiteenlopende functies

Essity-Cuijk

Wat kun je verwachten?