Vlogs Eelko

Vlogger Eelko

Stap in het leven van Eelko Pettinga, operator bij Huhtamaki (250 medewerkers) in Franeker. Grote kans dat je regelmatig producten van dit bedrijf in je handen hebt; zij maken namelijk de eierdozen die je in alle soorten en maten tegenkomt in de supermarkt. Eelko is er als operator verantwoordelijk voor dat alles aan de papiermachine op rolletjes loopt.

Weet je wat het leukste is aan mijn baan? Ik heb heel veel vrije tijd. Ik werk in ploegendienst en dat betekent dat je na zes diensten vier dagen vrij bent. Ik ben veel thuis, zie mijn kinderen bewust opgroeien en heb de ruimte om leuke dingen te doen. Zo zit ik bij de brandweer en studeer ik.

Mijn werk is een mix van zelfstandigheid en teamwork. Ik vind het leuk om nieuwe collega’s wegwijs te maken, mijn kennis door te geven. In dit bedrijf krijg je volop kansen je te ontwikkelen, je moet ze alleen wel grijpen. Een mooi voorbeeld is onze productieleider: hij begon hier ooit als inpakker.

Bij Huhtamaki experimenteren we graag met nieuwe grondstoffen. Een van onze eierdozen bestaat uit een mix van oud papier en gras. Staatsbosbeheer maait de weilanden en van dat gras maken wij papier. Circulairder kan bijna niet!

Alle vlogs van Vlogger Eelko

Onze andere vloggers

Essity Cuijk

Vloggers Essity Cuijk

Uitsnede Femke

Vlogger Femke

Jelle op boot

Vlogger Jelle

Ja, ik heb interesse in een uitdagende baan of stage

Ontdek onze uitdagende sector

VNP innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid

Verrassend van papier en karton

Verrassende producten

papierfabrieken

Uiteenlopende functies

Essity-Cuijk

Wat kun je verwachten?