Vlogs Jelle

Vlogger Jelle

 

Ik ben Jelle Pera en woon in Apeldoorn. Nadat ik de studie commerciële economie aan de Hanze Hogeschool afrondde ben ik sinds 2019 werkzaam als junior inkoper bij massiefkartonfabrikant Smart Packaging Solutions in Loenen. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter, heb ik een passie voor de natuur en fotografie en geniet ik van F1- en Moto GP-races.

Verschillende facetten maken mijn job de moeite waard. In de eerste plaats het team en de mensen waarmee ik werk. Het is elke dag gezellig en collega’s staan open voor elkaar. We werken hard en hebben plezier. Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben ik bezig met duurzaamheid en circulariteit in de fabriek, het andere moment begeleid ik de bouw van een nieuwe hal. Alle facetten van inkoop komen wekelijks aan bod en dat maakt mijn werk interessant. Op verschillende fronten kun je het verschil maken.

De papierwereld is mij met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen kwam ik met mijn vader – hij was vrachtwagenchauffeur – in deze fabrieken en dat fascineerde me. Nu ik er zelf in werk vind ik het nog steeds bijzonder hoe we van oud papier een dikke massieve doos maken en wat daar allemaal bij komt kijken.

Mijn ambitie is hoofd-inkoper worden van de fabriek in Loenen. Het huidige hoofd-inkoop gaat over twee jaar met pensioen en ik hoop hem op te volgen. Om dat voornemen te laten slagen houd ik de komende tijd mijn ogen en oren goed open. Ik kan nog heel veel van hem leren!

 

Alle vlogs van Vlogger Jelle

Onze andere vloggers

Essity Cuijk

Vloggers Essity Cuijk

Uitsnede Femke

Vlogger Femke

noodplan

Vlogger Eelko

Ja, ik heb interesse in een uitdagende baan of stage

Ontdek onze uitdagende sector

VNP innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid

Verrassend van papier en karton

Verrassende producten

papierfabrieken

Uiteenlopende functies

Essity-Cuijk

Wat kun je verwachten?